• Tanda & Spada – Thiesi – Sardegna – Italia

     Tanda

    Fabryka makaronu Tanda&Spada swoje początki miała na jednej z najpiękniejszych wysp- mianowicie Sardynii.
    Nie chcąc tracić z oczy typowych włoskich produktów, oraz szanując ich historie połączyliśmy nowe smaki naszej mąki, która jest starannie wyselekcjonowana przed obróbka.

    Z duma możemy powiedzieć, ze nasz wieloletnia tradycja pozwala nam utrzymać wysoka jakość produktów

    Na początku były tylko sardyńskie gnocchi.. W ten sposób zaczeliśmy w 1990 roku od produkcji sardyńskiego makaronu wykonane z mąki durum. Potem pojawiły Gigli trzykolorowe, penne czarne barwione sepią. Strozzapreti przyprawione szałwią i te, wzbogacone Bottarga, z domowej roboty, rigatoni, linguine, spaghetti i produktów linii z rolnictwa ekologicznego.

    • W 16 lat firma z Thiesi odniosła dużą karierę oraz wyprodukowała dużo makaronu .

    Dziś jest 40 typów produkcji, z niepowtarzalnym asortymentem, zwłaszcza dla różnych specjałów gastronomicznych. Fabryka makaronu Tanda & Spada również produkujew imieniu grupy Conad, malloreddus z mąki “Smaki i Okolice”.

    • Produkty dostarczane przez Tanda & Spada Srl odpowiadają wymogą prawa i GMO.

    • Proces pracy, prowadzone w strukturze produkcyjnej w Thiesi, który zajmuje powierzchnię 2500 metrów kwadratowych, z czego 800 miejsc zapewnionych.

    Fregula Tostata Fina, 17.66 Ounce

    Products:

    Gigli di Semola

    Penne al Peperoncino

    Paccheri di Semola

    Strozzapreti di Semola

    Gnocchetti Sardi Tipo 1

             

Comments are closed.