• Pasta Fresca Gemme della Sardegna

    gemme33

    KIM JESTEŚMY

    POCZĄTEK Firma ma swoje korzenie w dawnych tradycji rodzinnych i pasji założyciela w zdobywaniu coraz większe technik poprawy w produkcji żywności .

    gemme-1To pasja została dostarczona z włączeniem poziomu żywności firm , gdzie mógłby rozwinąć wiedzę w produkcji przemysłowej i zgodnie z surowymi wytycznymi bezpieczeństwa żywności .

    O LABORATORIUM W roku 2011 został otwarty w centrum Sassari laboratorium do produkcji świeżego makaronu , dziś , ze względu na potrzebę coraz większej produkcji, została przeniesiona siedziba administracyjna.

    PAKOWANIE Nasze produkty są pasteryzowane , atmosferze ochronnej ( ATM ) , które pozwalają na wytrwałość produktu więcej niż 30 dni .

    CERTYFICATY W celu zapewnienia stałej jakości i przestrzegania surowych norm higieny i bezpieczeństwa mamy ostatnio postanowiłem i wszczętych procedur w celu uzyskania certyfikacji IFS International Food Standard oraz BRC , które , jak wspomniano , są certyfikaty pożądane przez wyloty w celu dokonania skutecznej wybór dostawców.

    SUROWCE Surowce przez nas używane pochodzą większości z Sardynii poddawane są rygorystycznej kontroli jakości i przestrzegać specyfikacji dostawcami w celu zapewnienia ich bezpieczeństwa i trwałości życia produktu .

    METODA PRACY Rygorystyczne przepisy dotyczące Bezpieczeństwa Żywności i kontroli cyklu produkcyjnego ( kontrolnego ) , na które są narażone w celu uzyskania certyfikacji IFS / BRC , sprawiają , że nasi operatorzy są stale wykształceni i uczulony na zastosowanie metod pracy, która całkowicie zgodne z ponownym regulaminem w zakresie bezpieczeństwa żywności , a następnie możemy uzyskać wynik produkcji bez żadnego ryzyka anomalii produkcyjnej.

             

    Argomenti Simili

    Post Tagged with ,
Comments are closed.